Tietosuojaselosteen sivu

Tämä tietosuojakäytäntö (jäljempänä” sovellus” on jäljempänä Veritas Elokuva, LLC (jäljempänä” Veritas elokuva” jäljempänä), ja kun käyt tahansa meidän sivustot tai kun käytät, ja jos se ei vastaa meille toisella tavalla kuvataan, miten kerää ja käyttää henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun et voi kommunikoida. Tämä Tietosuojakäytäntö koskee tietoja keräämme sinusta tahansa sivustomme (yhdessä ”sivustot”), mukaan lukien:

Nykyinen politiikka, ”meidän”,” ” ja ””tarkoittaa meidän elokuva Veritas, ja ”” tai ”” tarkoittaa, onko henkilö vierailee sivustojen tai muuten koskee meitä.

Veritas Film on sitoutunut suojelemaan online-yksityisyyttä. luottamuksen varmistaminen on ensisijainen tavoitteemme. Internetin yksityisyys on asia, johon suhtaudumme erittäin vakavasti.

On tärkeää tietää, mitä tietoja ne keräävät sinusta, mitä mahdollisuuksia koskevat tiedot, miten tätä tietoa käytetään, kenen kanssa ne jakaa sen, suojaamaan tietoja, ja lopuksi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Suosittelemme käyttämään jonkin aikaa tämän koko politiikan lukemiseen. Tämä käytäntö ei koske muiden yritysten tai organisaatioiden ylläpitämiä verkkosivustoja, joihin voimme ottaa yhteyttä tai liittyä. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustojen toimista ja tietosuojakäytännöistä.

Sinun on rekisteröitävä tili lähettääksesi sisältöä sivustoillemme tai vastaanottaaksesi uutiskirjeitä. Osana tilin rekisteröintiprosessia sinun on vahvistettava hyväksyväsi tämän sovelluksen ehdot. Valitsemalla asianmukaiset valintaruudut ja” hyväksy” – painiketta klikkaamalla lukenut ja ymmärtänyt todellinen politiikan ja yksityisyyden käytäntöjä, jotka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä (Veritas tietoja kolmansille osapuolille Euroopan Unionin ulkopuolella, käyttö, luovuttaminen, käsittely ja siirto mukana), vahvistat, että hyväksyt. Huomaathan, että suostumuksesi on täysin vapaaehtoinen. KUITENKIN, JOS ET HYVÄKSY TÄTÄ KÄYTÄNTÖÄ, SINUN EI PITÄISI KÄYTTÄÄ TAI OLLA VALTUUTETTU KÄYTTÄMÄÄN SIVUSTOJA.

Mitä tietoja keräät?

Veritas Film voi kerätä sinusta erilaisia henkilötietoja.

Henkilökohtaisia tietoja, tietoja, jotka tunnistavat sinut suoraan (kuten nimi, osoite tai sähköpostiosoite), tai tietoja, joita voidaan käyttää välillisesti tunnistaa sinua (kuten IP-osoite tai selain aineet). Voit tarkastella verkkosivustojamme antamatta meille henkilökohtaisia tietojasi. Kuitenkin, vaikka olet tilata uutiskirjeitä ja muuta sisältöä, on olemassa tilanteita, joissa saatat antaa meille henkilötietojasi.täytä kysely, osallistu sunnuntaiseen tutkimukseen, lataa sisältöä sosiaalisista verkostoista. tai etsi töitä Veritas-elokuvateatterista. Alla on kuvaus siitä, miten Veritas film kerää sinulta tietoja.

Miten keräämme tietoja

Veritas film kerää henkilötietoja seuraavilla tavoilla:

Tallentaa

Pääsy joihinkin palveluihimme voi rajoittua käyttäjiin, jotka rekisteröivät meille tilin. Kun rekisteröit tilin, keräämme henkilötietoja, jotka annoit meille rekisteröintiprosessin aikana. Jotkin työkaluistamme eivät säilytä henkilötietojasi, kun taas toiset tallentavat henkilötietojasi tämän sovelluksen mukaisesti.

Sosiaaliset verkostot, elokuvayhteisöt, blogit ja Facebook-ryhmät, ja

Facebook, Twitter, Pinterest tai LinkedIn sosiaalisen median alusta, kuten Veritas vuorovaikutuksessa sosiaalisen median, mukaan lukien tilin TUNNUS, saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille profiili tai sivu.. Seuraamme kuitenkin asiaankuuluvan sosiaalisen median alustan tietosuojakäytäntöä ja sallimme vain kerätä ja tallentaa näistä sosiaalisen median alustoista keräämiämme henkilötietoja.

Veritas-elokuva sisältää Facebook-ryhmiä, joissa käyttäjät, joilla on samanlaiset intressit tai edut voivat jakaa tietoa ja tukea toisiaan. Joskus voimme myös tarjota online-keskusteluja, joita movikare asiantuntijat hallita ajoittain.

Kaikki tiedot (myös henkilötiedot), joita jaat missä tahansa verkkoyhteisössä, mukaan lukien foorumit tai verkkokeskustelut, ovat julkisesti saatavilla. Internet-ympäristö kannattaa aina pitää mielessä ennen henkilötietojen toimittamista mille tahansa julkiselle foorumille. Mitä lähetät voidaan tarkastella, paljastaa, tai kerätään kolmansille osapuolille ja käyttää muita tapoja, joita emme voi hallita tai ennustaa, kuten kommunikoida kanssasi luvattomiin tarkoituksiin. Viestisi saattaa näkyä kolmannen osapuolen hakukoneissa.

Jos päätät käyttää Gro-Gro-Gro Facebook ryhmiä ja lisätä henkilökohtaisia tietoja (mukaan lukien henkilökohtaiset lääketieteelliset tiedot) Veritas film Group Keskustelua, ymmärrätte, että jakamasi tiedot (mukaan lukien henkilötietoja) on julkisesti saatavilla. Ymmärrät, että tämä on verkkoympäristö ja tiedostat riskit henkilötietojen julkaisemisesta tässä yleisryhmässä. Ymmärrät, että Veritas elokuva ei voi hallita tai ennustaa, väärinkäytöstä teidän ulkoisia tietoja postitse, ja ei ole vastuussa kolmannen osapuolen tiedot, jotka päätät jakaa.

Uutiskirjeitä ja sähköposteja sinulle

Sinulla on mahdollisuus antaa meille henkilökohtaista tietoa voidaan saada tietoa ja / tai mainoksia, uutiskirjeitä säännöllisesti alkaen Veritas elokuva-ja / tai suoraan sähköpostitse kolmansille osapuolille. henkilökohtaiset tiedot (nimesi, sähköpostiosoitteesi jne.) että annat meille, kun rekisteröidyt vastaanottamaan nämä sähköpostit meiltä.) keräämme.).).).)

Sunnuntai-Tutkimus

Ajoittain Veritas voi tehdä verkkokyselyjä elokuvien sähköpostikutsujen, ponnahdusikkunoiden ja online-kohderyhmien kautta. Kun osallistut kyselyyn, saatamme pyytää sinua syöttämään henkilötietosi. Veritas Cinema voi käyttää ajon aikana antamiasi henkilötietoja tutkimus-ja mittaustarkoituksiin, mukaan lukien sisällön, mainonnan tai ohjelmien tehokkuuden mittaamiseen.

Lähetä minulle sähköpostia, Coito izprashate alkaen Veritas

Kogato ei izprastu ja Licni Danny pismenica si shopmania kanssamme, Kyllä talletus avulla nastojashaya politiikka voi tutkielma ja licni Danny zapisem.

päässä Edin sponsorit tai mainostajat, emme tee tekosyitä kerjääminen, odottaa vihjauksia, tai confidentialnost verkkosivuilla. Danetta mogat kyllä mainostajille Shayrat prosleeve saitov koodin, ja järjestelmä ja opinnäytetyön sitova sybera koeto nashite dozvoljava reklamni Shiru kyllä, pilkaten paljon, esimerkiksi, on kuvattu mainostajan sivustolla, jonka nimi Veritas kuoro, elokuva kömpelösti-ja-servane ispolzova elokuva on kaikille efektivnosti reclamat otnovo Veritas, Veritas tuotetiedot päällä kuoro nimeltä Tazia elokuva savynsky nakupovanie totta.

Veritas ei myydä elokuvan licni Danny nikakvi sinulle, osven ako namame izrecno lisenssin Tova.

Sasane on zakonodatelstvo

Kyllä pravnite Nie iziskaniya osa-lait, asetukset, voi olla alle Danny obisk lichni predavat kolmannen osapuolen, tai prizovka sredebno päätös, ja kustannukset ja fyysinen sosho, tai pelotteena muille henkilöille, tai suojaa IMOT on ”kyllä” tai suojella laillisia oikeuksia. Osallistuminen yritystoimintaan

Location, Danny / personal News, koito A. E. cashless citizens

Nashite verkkosivuilla saitova CE hostat ja upravljat Sjedinjene historia. Osven Tova voi dopolnitelno da propeenin ja Vasata tiedot eswyn sjedinjene päivämäärä celite, kuvaus nastojashaya politiikkaa. Hänen thesis, Koito imat dostyp tai ispolzvat nashite verkkosivuilla tuomion eswyn Sjedinjene historia, on Pylate otgovornost varten sazvanit Guo oma izboretum ja mestnoto zakonodatelstvo. Ako Ste Sjedinjene historia ei ole elää, vienti nähdä patriciate ja spasava, myös Sybil ja izpolzvame ja vasata henkilökohtaisia tietoja eswyn ja Vasata toimivalta ja Helmi ja Shirakawa ja vasata henkilökohtaisia tietoja Sjedinjene historiaa tai muita paikkoja, che nie. Wypieki, Che nie CE predprinimat määritelmä stypka ruskohiili suojaa wee, Danny tunnustaa, obrnete huomiota, Che Evropeiskaia Komission murskata, Che Sjedinjene päivämäärä osigurava riittävä suoja Niva ruskohiili Danny. Sootvetno, pravni ja merkitys nivoto garantii, suojaa, predstavlen, että Edinite Schati joo, ja NSC nashite sivusto, ehkä kyllä, voit saada kolkoto STs dostp ei kapea tulkittaessa muita Euroopan maita mukaan eu: n lainsäädäntöä tai muissa maissa veritelnost syuz, ehkä bi, osallistavaa ja House Oikeuslaitoksen veritelnost standardeja. ”TEKNIIKOITA” VIE CE SPASAVA, KÄDELLINEN JA NAPLNO RAZBIRATE RISKOVAT TH, SYRZA KANSSA PREVYSILA, CHRANENEHO JA OBRABOTKA JA MUUT MAAT EUROOPAN SJWS VERITAS CYCLASE BÄNDI NASTOJASHAYA POLITIIKAN ESWYN DANNY SJEDINJENE PÄIVÄMÄÄRÄ WESITE JA LICNI, JOSSA CHOCOTACO QUADRATE JA POSTAVENIE VARTEN NATISONE ALKUUNSA.

Miten suojata henkilökohtaisia tietoja

Veritas elokuva ispolzova razumni sigurnost Tu povelitelnitsa suojaa se, ruskohiili Danny, koito sa hallinnassamme, ja kyllä, rajat ystävällinen kentät. Izpolzvame razlichni merki za informativna sigurnost, za kyllä meidän täytyy ylläpitää verkkokaupan kanssa meille. Nähty nimeämätön danite, escribame kanssa Prasen pienempi tai lähi-ja samename alle ruskohiili Danny, ylpeys formular Kyllä, kirjataan Byde nashite ja shiruya. Nashite verkkosivuilla saitova ispolzvat kriptiranje tekniikka, sinun täytyy suojella ruskohiili wee Danny, predostavyat nashite verkkosivuilla Saitova ja Koito ajassa prevysila Danny. Vprreki tova, Veritas, kuitenkin predavate, ei voi taata tai takaa sigurnosta vuonna informatiata, ja tämä tulee normi omalla vastuullasi. Predprinima razumni stypka voi myös tarjota takuun celotta ja povelitelnitsa moth sille. TU e TU e ELECTRONICE ja predavanja obache internetissä en ole varma, Sa Sa sasieni prihlasenie ja satowa on ehdottomasti kyllä takuu sigurnosti tai povelitelnitsa takiwa ja predavanja.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin profiilisi on aktiivinen tai tarvitsee palveluita. Se voi kannustaa meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietosi milloin tahansa. Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen noudattaa oikeudellisia velvoitteitamme, ratkaista kiistoja ja valvoa sopimuksiamme.

Lisenssivaihtoehdot ja-pyynnöt

Tavoitteenamme on tarjota sinulle vaihtoehtoja tiettyjen henkilötietojen käyttöön ja jakamiseen. Valikoimaasi kuuluu::

Verkkomainonta

Kolmannet osapuolet, joille kaikki, että me emme voi taata, että nämä ominaisuudet kunnioittaa valintoja, sinun täytyy siirtää sen käyttämällä vaihtoehtoja http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp ja http://www.aboutads.info/choices online-mainonnan ja kolmansien osapuolten kanssa teemme sinun on täytettävä tietyt voit hallita kolmannen osapuolen mainonta-asetukset.

Alustat ja sosiaaliset verkostot

Suosittelemme, että valitset tietosuoja-asetukset ja asetukset sosiaalisen median alustat ja verkostot käytät selvittää, mitä vaihtoehtoja sinulla on jakaa tietoa näiden foorumit ja verkostot kanssamme.

Valitse sähköpostiosoite

Yksityisyyden suojaamiseksi voit lopettaa markkinointi-tai markkinointiviestien vastaanottamisen Veritas cinemalta tai pyytää, ettemme enää käytä tietojasi palveluiden tarjoamiseen. Jos haluat peruuttaa tilauksesi uutiskirjeessä, napsauta linkkiä peruaksesi uutiskirjeesi tai mainosmateriaalisi. Voit lopettaa ilmaisien uutiskirjeiden tai muiden markkinointiviestien vastaanottamisen tai ottaa meihin yhteyttä noudattamalla näillä sähköposteilla saamiasi ohjeita: Admin@veritasmovi.com. laite

Mobiililaitteesi voi tarjota asetuksia evästeille, web-jäljittimille ja muille vastaaville tekniikoille. Suosittelemme, että vierailet laitteen ohjevalikossa saadaksesi lisätietoja valvontavaihtoehdoista, kun käytät laitetta.

Skannerit eivät seuraa signaaleja

Joissakin selaimissa on käytössä do not track (DNT) ominaisuuksia, jotka voivat lähettää ilmoituksia sivustoja, jotka osoittavat, että et halua seurata. Toistaiseksi DNT-signaalin tulkinnasta ei ole tietoa. Tällä hetkellä emme vastaa DNT-signaaleihin verkkoselaimessa.

Linkit muille verkkosivustoille ja palveluihin

Verkkosivustomme voivat sisältää kolmansien osapuolten ylläpitämiä linkkejä muille verkkosivustoille, sisältöön tai videoihin (upotettuja tai suoria linkkejä). Emme ole vastuussa linkkien kautta tarjottavista verkkosivustoista, sisällöstä tai videoista, emmekä ole käyneet läpi näiden kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä.

Oleskeluoikeudet Euroopan unionissa

Jos asut Euroopan Unionissa henkilötietojen käsittelyä väittää, että olet saataville, korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa niiden käyttöä eu: n tietosuojalainsäädännön mukaan lukien oikeus peruuttaa suostumuksensa, sinulla on tiettyjä oikeuksia. Sinulla on myös oikeus saada jäljennös niistä henkilötietojen yleensä ja kone-muotoon ja siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Jos haluat pyytää poistamista pääsy tai tietojen muutokset, tai muuten käyttää kaikki käyttäjän oikeudet on määritetty tässä osiossa, lähetä meille sähköpostia admin@veritasmovie.com huomaa, että jos poistat tai rajoittaa käyttöä henkilökohtaisia tietoja, et voi käyttää palveluja sivuston kautta.

Asukkaiden oikeudet