Elokuvan arvostelu – todellinen kiusaus

By | 23 helmikuun, 2021

Kaipasin Kiefer Sutherlandiani, joten olin hyvin innoissani nähdessäni kaapelissa “Todellisen kiusauksen”.

Tarina keskittyy yksityisetsivään Derian McCalliin (Rebecca De Mornay), jonka Anthea Farrow-Smith (Dana Delany) palkkasi vakoilemaan potentiaalisesti itsepäistä aviomiehensä Michael Farrow-Smithia (Kiefer Sutherland).

Derian seuraa Michaelia viikon ajan ja kertoo, ettei hän ole nähnyt kovaa peliä. Tyytymättömänä tähän ponnisteluun Anthea ehdottaa, että Derian viettelee Michaelin testatakseen omistautumistaan. Derian kieltäytyy aluksi, mutta muuttaa sitten mielensä nopeasti, kun Anthea lupaa kaksinkertaistaa palkkionsa.

Salamien sarjan aikana saamme tietää, että Derian on entinen salapoliisi, joka pysähtyi, koska hän oli romanttisesti yhteydessä epäiltyyn. Aikaisemmilla varotoimillaan, jotka on istutettu tiukasti hänen psyykkeensä, hän yrittää vietellä Michaelia.

Muutaman viattoman kohtaamisen jälkeen, joissa Michael ilmaisee päättäväisesti uskollisuutensa avioliittoonsa, he lopulta alistuvat kiusaukseen ja sotkeutuvat kauheaan suhteeseen.

Derian raportoi Anthealle ja yrittää saada tehtävän päätökseen, kun Anthea hajoaa ja kertoo hänelle, etteivät ne olleet koskaan Michaelin romanttiset asiat, vaan hänen liike-elämänsä. Anthea pelkää, että Michael on tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ovat erittäin vaarallisia ja pelkää henkensä puolesta.

Derianin jatkuva osallistuminen tähän epätavalliseen pariskuntaan vetää hänet entistä syvemmälle heidän monimutkaiseen verkkoonsa; missä kukaan ei ole viaton eikä mikään ole niin kuin miltä näyttää.

Tämä elokuva yrittää olla romanttinen noir-trilleri, mutta lopputulos ei ole läheskään romanttinen, noir tai jännittävä. Tämä elokuva oli naurettavan kauhea. Oli useita hetkiä, jolloin kirjaimellisesti nauroin ääneen.

En ole varma mistä aloittaa, joten pääsemme ensin peliin. Nautin jokaisesta näistä näyttelijöistä useissa muissa esityksissä, joten tämä elokuva oli suuri pettymys.

Delany oli liian pirullinen ja heitti liikaa hahmostaan, mikä lopulta kehräsi häntä.

De Mornay oli tylsä ​​ja eloton koko elokuvan ajan. Hänen epäpätevää peliä korosti edelleen hauska peruukki, jota hän soitti nopeatempoisissa jaksoissa. Ainoa asia, joka houkutteli hahmoa etänä, oli, että hänellä oli lemmikkisika.

Sutherlandin suorituskyky oli epätasainen ja ilman inspiraatiota. Hän näytti epävarmalta lähestyä Michael Farrow-Smithin hahmoa. Hänellä on myös tämä ärsyttävä taipumus napata nainen päähän suudelman aikana, mikä tekee hetkestä valitettavasti muotoillun.

En halua syyttää näyttelijöitä kokonaan, koska tämä elokuva sisälsi vakavaa, kauheaa materiaalia. Oli kuin he päättivät aloittaa ja lopettaa ja yrittää pakottaa keskikohdan sopeutumaan molempiin. Siellä oli niin paljon epärealistisia komponentteja, jotka työnsivät sinut tarinasta, että et ollut kiinnostunut kierteen loppuun saakka.

Takaan lauseen ”Oh, tule!” kuka tahansa, joka katsoo tätä elokuvaa, pääsee siitä.

Alarivi: Hauska huono elokuva. Suositellaan vain Kiefer Sutherlandin koville faneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *