Yleiskatsaus "Metallica ja filosofia"

Tämän arvostelun kohteena oleva kirja on Metallica ja filosofia: Crash Course in Brain Surgery, toimittaja William Irwin ja julkaistu vuonna 2007. Se on osa kasvavaa genren kirjoja, joissa tutkitaan popkulttuurikuvakkeita filosofian prisman kautta, kuten Matrix-elokuvat, Sormusten herra -sarja, Simpsons-televisio-ohjelma ja muut. Kirja koostuu kahdestakymmenestä lyhyestä esseestä, joissa tarkastellaan Metallica-ryhmää, jäsenten keskinäisiä suhteita ja tekstejä joidenkin… Read More »

Infektiota koskevan elokuvan arvostelu

Katsoin tämän elokuvan viime yönä. Olin se, jonka halusin nähdä elokuvateatterissa, mutta jostakin tai toisesta syystä se ei koskaan tapahtunut minulle. Minun on oltava rehellinen, kun olen katsellut sitä televisiosta, olen erittäin onnellinen, etten maksanut rahaa mennä katsomaan tätä. Ei kaikki paha, se oli eräänlainen nautittavaa minulle, mutta se oli vain hieman tylsää. Elokuva keskittyy… Read More »

Eaten Alive (1977) -elokuvan arvostelu

Yhteenveto Robert Englund pelaa erittäin hankalaa miestä nimeltä Buck, jolla on elokuvan alussa erittäin hauska linja. Kun hän puhuu valitettavan prostituoituneen Clara Woodin kanssa, jota esiintyy Roberta Collins. Hän kertoo hänelle: ”Olen Buck ja olen valmis munaa”, Clari, kunnianhimoinen prostituoitu. Buck yrittää harrastaa anaaliseksiä Claran kanssa, mutta hän kieltäytyy ja taistelee. Sitten nainen, Miss Hattie,… Read More »

Filosofian synty

Filosofian synty voidaan havaita monilla erilaisilla inhimillisillä intresseillä, kuten uskonto, luova taide, koulutus ja talous. Filosofian ytimessä on ainutlaatuiset uskomusjärjestelmät, jotka parantavat elämään, kasvuun ja kuolemaan liittyviä olosuhteita ja ajatuksia. Filosofeja pidetään viisaina visionäärinä ja ajattelijoina, jotka elämän ainutlaatuisen ajattelumallinsa vuoksi ovat kärsineet tragediasta, koska heidät on nimetty ”epäkeskiseksi” tai ”hauskaksi”. Suurinta osaa elämän filosofeista… Read More »

Huone (2015) -katsaus

Mitä Josef Fritzlillä, Ariel Castrolla ja Old Nickillä on yhteistä? Itse asiassa nuoret naiset sieppasivat heidät kaikki, heidät sijoitettiin huoneeseen, vangittiin siellä moneksi vuodeksi, raiskattiin ja nälkään, mutta lopulta vangittiin ja tuomittiin elinkautiseen vankilaan. Ainoa ero on, että Fritzl ja Castro ovat oikeita ihmisiä, kun taas Old Nick on kuvitteellinen hahmo Emma Donoghue -romaanista, Huone,… Read More »

Erotiikkaelokuva Katsaus Trois Triologiaan

Tässä kuussa keskityn Trois-trilogian kolminkertaiseen katsaukseen. Trois yksi, kaksi ja kolme ovat hyvin provosoivia tarinoita seksuaalisista pakenemisista ja jännitteistä – jotkut paremmin kuin toiset. Jokainen soitti afrikkalaisamerikkalaisia ​​näyttelijöitä. Ja jokainen elokuva esittelee hyvin eroottisia seksikohtauksia ja mielenkiintoisia tarinoita, jotka ovat houkuttelevia ja houkuttelevia kaikkialla; jokaisessa tarinassa on elementtejä ménage à trois -teemoista. Trois 1 –… Read More »

Kestävä historia ja ihmisarvo – historian filosofia ja sivilisaation voitto

Tämän kirjan ymmärtämiseksi sinun täytyy katsoa pidemmälle kuin sen otsikko ”Kestävä historia ja ihmisarvo: Historiafilosofia ja sivilisaation voitto”. Muussa tapauksessa sinun on liian monimutkaista lukea ja menetät parhaat hyödyt kaikesta, mitä tämä kirjailija dr. Nayef Al-Rodhan tietää, että lopulta kaikki on hyvin, jos sinulla on uskoa uskoa. Tietysti kaikki voidaan selittää tieteellä, joten tämän kirjoittajan… Read More »

Elokuva-lehti: Les Miserables

Johdanto Mitä teet, jos suljet 19 vuoden ajan vain varastamalla leivän? Ja mitä teet, jos he antavat sinulle haluamasi ehdon ehdonalaiseen? Oletko valmis muuttumaan vai elätkö silti kuin varas, jota kaikki ihmiset ajattelevat sinusta? Les Misérables on ohjaajan Tom Hooperin vuoden 2012 elokuva, joka herättää eloon Victor Hugon kuuluisan romaanin vuodelta 1862. Elokuva kuvaa Ranskan… Read More »

Inspiraatiot kipsiliikkeelle: ideologian vertaileva filosofinen analyysi

Muinaisessa Kreikassa kyynikot julistivat olevansa maailman kansalaisia ​​ja kannattivat voimakkaasti sananvapautta. Heidän tunnetuin johtaja oli Diogenes (400-325 eKr.), Jota kutsuttiin usein ”koiraksi” ja joka asui tunnetusti kylpyammeessa. Itse asiassa sana ”kyyninen” tarkoitti itse koiraa, koska suurin osa tämän ryhmän seuraajista päätti välttää sosiaalisia käytäntöjä ja elää luonnollisessa eläintilassa. Siihen sisältyi jopa virtsaaminen ja ulostaminen julkisesti… Read More »

Titanic – Elokuvan arvostelu rakkaustarinasta

’Titanic’ on rakkaustarina, joka vangitsee kahden nuoren rakastajan romanssin, kun heidän ympärillään tapahtuu tuomitun RMS Titanicin tragedia. Se julkaistiin vuonna 1997, ja se oli valtava kaupallinen ja kriittinen menestys. Se sai 11 Oscaria (ensimmäisenä ”Ben Hurin” jälkeen) ja 3 Grammyä. Sen on kirjoittanut, ohjannut, yhdessä tuottanut ja toimittanut James Cameron, joka voitti myös Oscar-palkinnon parhaasta… Read More »