2001 Maniacs; Elokuvakritiikki

By | 21 helmikuun, 2021

Pääosissa: Robert Englund, Lin Shaye, Giuseppe Andrews, Jay Gillespie, Marla Malcolm, Matthew Carey, Dylan Edrington, Mushond Lee, Bianca Smith, Brian Gross, Gina Marie Heekin, Adam Robitel, Brendan McCarthy, Christa Campbell, Wendy Kremer, Kane Hodder .

Ajatukseni: Ennakoitavissa

Katsaus: ”2001 maniakit” sanotaan olevan remers Herschel Gordon Lewisin ”Kaksituhannesta maniakista”. Vaikka en ole vielä nähnyt tätä elokuvaa, ”The Maniacs of 2001” -ongelmana on, että se on liian ennakoitavissa. .

Tarina seuraa kahta erillistä nuorten ryhmää Daytona Beach Fl: lle. kevätlomalle. Valitettavasti he törmäävät tiellä kiertotielle, ja kuten hyvä kauhufani tietää, kauhuelokuvien ”Kiertotie” -merkit tarkoittavat aina ”vaaraa”. Ennen kuin he tietävät sen, molemmat teini-ikäiset ryhmät ovat törmänneet vilkkaaseen kaupunkiin nimeltä Pleasant Valley, jossa ihmiset näyttävät kyllä ​​ystävällisiltä, ​​vaikka ne ovat pirun. Pian kourallinen nuoria saapuu kaupunkiin, musta poika nimeltä Malcolm ja hänen aasialainen tyttöystävänsä Kat.

Pleasant Valleyn kansalaiset ovat kaikkien pohjoisten nuorten kunniavieraat, eivätkä he tuhlaa aikaa osoittamalla eteläistä vieraanvaraisuutta. Mutta pian jotkut pohjoismaiset nuoret matkustajat alkavat kadota, ja käy ilmi, että kun Pleasant Valleyn niin kutsutut hyvät ihmiset tukevat epäuskoisia pohjoisia, jotka tukevat valtavaa ”juhlaa”, asiat eivät ehkä ole niin kuin miltä ne näyttävät … kirjaimellisesti. ”2001 Maniacs” tarjoaa hyvän taustan, joka selittää kaupunkien äkillisen syntymisen tyhjästä. Sisällissodan aikana joukko pohjoisen ulkosuomalaisia ​​sotilaita näyttää tuhoavan koko Pleasant Valley -kaupungin, itse asiassa kaikki sen kansalaiset vuonna 2001.

Nyt he olivat palanneet kostaa itseään pohjoiseen, samana päivänä heidän kaupunkinsa oli aikaisemmin halveksittu, ja kävi jo varhaisessa vaiheessa ilmi, että näitä pohjoisen matkailijoita oli edessään ankaria aikoja. Kuitenkin … matkustajat tarvitsevat jonkin aikaa ymmärtääkseen tämän, ja herää kysymys, pystyvätkö he koottamaan kaksi ja kaksi ennen kuin on liian myöhäistä? Vaikka “Maniacs 2001” tuo varmasti osan verestä, verestä ja koko splatterfestistä …, elokuvasta puuttuu liian pian mysteeri- ja lennätinlanka. Kaikki tapahtuu odotetusti loppuun asti, jossa näkyy vähän luovuutta, kun kaksi viimeistä selviytynyttä heittäytyvät taisteluun elämästä. Tapot ovat melko luovia, mutta voit melkein selvittää, kuka kuolee ja missä järjestyksessä, mikä parantaa edelleen näiden elokuvien ennustettavaa luonnetta. Pleasant Valleyn asukkaat itse häiritsevät, jopa kaupungin erittäin houkuttelevilla tytöillä on tuskallista katsella heitä, kun he alkavat puhua.

Eteläisiä stereotypioita eläinaloista, insesti-vitseistä ja pelkästään eteläisistä, jotka ovat huolestuttavan outoja vitsejä, on kaikkialla tässä elokuvassa. Ja juuri tämä tappaa suurimman osan hauskuudesta. Olisi mukavaa vaihtaa vauhtia, jos Pleasant Valleyn ihmiset eroavat toisistaan ​​luonteeltaan sen sijaan, että kukin käyttäytyisi samalla tavalla kuin muut. Elokuvan teini-ikäiset kuvataan hieman paremmin. Vaikka saamme tavallisen kaveriryhmän makaamaan, saamme myös kaverin kahden ystävän kanssa, jolla on hieno hahmo myöhemmin elokuvassa. Sinun täytyy nähdä itse, mutta ota sanani sille, se on melko hauskaa ja saimme rotujen välisen parin, jossa musta miespyöräilijä ja Led Zepplin keihäs … mikä on melko huomattavaa, kun luot pellon ulkopinnan merkki.

Robert Englund esiintyy hyvin Pleasant Valleyn pormestarina Buckmanina, vain Lin Shaye kilpailee Granny Boonena. Mutta kumpikaan heistä ei voi täysin korvata jäljellä olevia pelaajia, jotka kuvasivat Pleasant Valleyn kansalaisia ​​hyvin epätavallisella tavalla. ”2001 Maniacsilla” on myös hyvät pisteet. Ohjaaja Tim Sullivan, joka kirjoitti Chris Kobinin elokuvan kanssa, osasi todella tehdä siitä ”kauhuelokuvan”. Ei häiritseviä leikkauksia tai lyhentäviä kohtauksia, jotta vältät liikaa verta näytöltä. Emme saa täyttä tarjousta, joka sisältää ruumiin murskaamisen, silpomisen, silmämunien vuotamisen, happokuoleman ja kaksi muuta murhaa, jotka ovat vielä vääntyneempiä kuin juuri mainitsin. Toivon vain, että voisimme ympäröivät kaiken tämän suuren veren, veren ja murtumat paremmilla roistoilla.

Vaikka ajattelin, että Englund oli iso konna kuten pormestari Buckman, huonoja näyttelijöitä kuvasi muita roistoja tai he olivat liian ärsyttäviä ollakseen viileitä roistoja. Nyt voit sanoa, koska olen pohjoinen, joka ei ole yhteydessä eteläisen ihmisen koko asiaan, joten en välittänyt suurimmasta osasta roistohahmoja. Mutta toisaalta ajattelin Firefly-klaanin ”House of 1000 Corpses”, joka oli toinen psykologinen vaeltelu, olevan super roistoja. He olivat kuitenkin paljon kovempia kuin Pleasant Valleyn kansalaiset, jotka tuntuivat minulta vain hieman liian karkeilta ja eivät niin vakavilta, että tekisivät heistä hyviä roistoja.

Sillä: luovia murhia, verta ja verta on runsaasti, pohjoiset matkailijat pidettiin enimmäkseen. Elokuvien viimeinen teko, joka sisältää eloonjääneiden laskemisen pormestari Buckmanin ja Pleasant Valleyn kansalaisten kanssa, oli upea. Rajoitetusta näyttöajasta huolimatta Lin Shaye esiintyy hyvin Granny Boonena.

Miinukset: Robert Englundia lukuun ottamatta Buckmanin kaupunginjohtajana, roistot eivät olleet tarpeeksi pahoja, ja kuten sanoin katsauksessa, aivan liian nopeasti kirjoitetaan katsojalle, mitä näille lapsille tapahtuu ja miten. En myöskään pitänyt lopusta ja ravistin päätäni elokuvien loppupäähän johtavan tapahtumaketjun takia.

Kaiken kaikkiaan: keskimääräinen kauhuelokuva, jossa on muutama esine, joka säästää sen täydeltä ajanhukalta. Lainan ansaitsemisen arvoinen, kun se osuu DVD: lle 28. maaliskuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *